Suunnittele aikataulusi paremmin

Sunnuntain blogikirjoitus valmistuukin vasta tänään keskiviikkona. Täsmällisyys on hyve, sanotaan. Mutta niin myös poikkeus vahvistaa säännön ja niin kävi tälläkin kertaa. Olisi pitänyt ennakoida ja suunnitella paremmin. Mielestäni kiire on itseaiheutettua, joten tästä oppina: suunnittele aikataulusi paremmin. Kiire on hyvä renki, mutta huono isäntä.

70 Synttärit

Viikko meni sukkelaan arkisissa asioissa. Päivät töitä ja loppu omaa elämää. Tykkään tehdä kaikenlaista ja olen huomannut, että Nurcal ja yritysprojekti ei vielä ole saanut kaapattua tavoiteltua tilaa arjesta. Viikonlopulle olikin sitten tiedossa äitini 70 vuotissynttärit Nurmeksessa. Matkat Helsingistä ja takaisin, juhliminen ja lepo saivat päivät vilahtamaan silmissä ja vasta näin tiistai-iltana löytyi energiaa ja aikaa kirjoittaa kuluneen viikon blogia. Mutta juhlat ja sukulointi olivat kaivattua ja harvinaista vaihtelua arkeen. Uskon siitä saadun energian voittavan helposti menetetyn ajan projektin toteutukselta. Ihmissuhteet ovat töitä ja projekteja tärkeämpiä ja ilman ihmissuhteita, olisi turhaa tehdä töitä ja projekteja.

70 vuotissynttärit Nurmeksessa
Äiti 70 vuotta

Tehokkuuden kulmakivi

Suunnittele aikataulusi paremmin ja nostat tehokkuuttasi. Näin ajattelen asioista. Vaikka suunnittelu vie aikaa nopeamalta toiminnalta ja reagoinnilta, aikaa vievissä asioissa hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tämä ei tietenkään poissulje toista päätä. On myös asioita, joissa nopeus ja nopea reagointi ovat hyveitä. Vaikka viime viikko olikin kiireinen ja aikaa vieviä asioita oli useita, ne myös mielestäni antoivat kaipaamaani lepoa, mikä taas on mielestäni tehokkuuden yksi kulmakivi. Itsellesi riittävällä (joskus ekstra) levolla saat niin henkisen kuin fyysisenkin tehokkuutesi toimimaan optimaalisesti. Ole siis suunnitelmallinen, tehokas ja ennen kaikkea muista levätä!

Sosiaalinen media

Vaikka en viime viikolla siis juuri ajattelua enempää antanut Nurcalin käyttöön, olen jo aiemmin tehnyt mm. Sosiaalisen median tilit käyttökuntoon. Nurcal on siis löydettävissä Youtubesta, Instagramista, Facebookista ja Twitteristä. Niissä ei juuri vielä sisältöä ole, paitsi linkityksiä jo tulleisiin blogikirjoituksiini. Tilit kannattaa kuitenkin ottaa jo nyt seurantaan, niin tulevaisuudessa olet aina ajan hermolla, kun Nurcalin osalta tapahtuu.

Alla olevia kuvia klikkaamalla pääset tällä hetkellä oleviin somekanaviini. Ei kun vaan seurantaan!

Nurcal palvelut Facebook
Facebook
Nurcal palvelut Instagram
Instagram
Nurcal palvelut Twitter
Twitter
Nurcal Youtube
Youtube

Kommentoi