Artikkelit

 
 

 

 

Artikkeleita yrittämisen alkutaipaleilta, taloudesta, sijoittamisesta, insinöörin elämästä ja ajatuksista.

 

Appelsiinit

Kotisivujen teemaa etsimässä

Tämän kertainen artikkeli keskittyy kuluneen viikon lisäksi myös etusivun päivittämiseen. Aluksi ajattelin, että hyvällä suunnitelmalla ja muistiinpanoilla homma olisi valmis 2–3 illassa. Mutta kuinkas kävikään.

Jatka lukemista »
To Do

To Do Tehtävälista

Mielestäni olin tehnyt hyvän viikon. Olin tehnyt sitä, tätä ja tuota, mutta missä tulokset nyt sitten oikein lymysivät. Tekstiä ei ollut syntyäkseen osaksi tästä syystä. Eilisessä mielentilassa en ymmärtänyt, mihin aikani oikeastaan oli kulunut viikon aikana.

Jatka lukemista »
Oma pääoma

Luettuasi ymmärrät

Huomaan, että viikossa tulee luettua aika lailla paljon kaikkea erilaista. Päivätyöni koulutuksen puolesta sain kunnossapidon kirjoja ja vaikka ne liittyvätkin töihini en näe ongelmaa lukea niitä myös vapaa-ajallani, koska aihepiiri on erittäin kiinnostava.

Jatka lukemista »
Talous

Suunnitelmien suunnitelma

Osa tietääkin intohimoni vedonlyöntiin. Tämä tulee olemaan yksi kirjoitusteni aihealueista ja villeimmissä suunnitelmissani rupean kirjoittamaan vedonlyöntivihjeitä niistä kiinnostuneille!

Jatka lukemista »

Suunnittele aikataulusi paremmin

Sunnuntain blogikirjoitus valmistuukin vasta tänään keskiviikkona. Täsmällisyys on hyve, sanotaan. Mutta niin myös poikkeus vahvistaa säännön ja niin kävi tälläkin kertaa. Olisi pitänyt ennakoida ja

Jatka lukemista »

Pakkaspäivän tuotokset

Pakkasta oli sen parikymppiä ja tuntui kuin, no kylmältä. Tässä tulee 2. Blogitekstini, Pakkaspäivän tuotokset niin johan tätä perinteeksi voisi kehaista. Lauantailta meni siis noin

Jatka lukemista »

Nurcal kevytyrittäjä blogin aloitus ja esittely

Kuluneen 6-9 kuukauden aikana hommat alkaneet kiinnostaa taas uudella, hyvällä tavalla enemmän. Uusi lähestysmiskulma olisi siis viedä asioita blogin muodossa eteenpäin. Tässä olisi mahdollisuus kirjata esim. Viikko tasolla projektin / harrastuksen etenemisestä kohti tavoitteita.

Jatka lukemista »

Table of Contents

Jaa artikkeli-sivu:

Facebook
Twitter
LinkedIn